Loppis i Flyinge

 

Varje år i slutet av augusti arrangerar fotbollsklubben GOF IF årets loppis i Flyinge. Man lägger ner ett stort arbete på att samla in loppisprylar från alla hushåll som vill bli av med saker som går att sälja. Allt man får in samlas i en lada i Getinge. I augusti är det dax. Då blir det rusning när portarna öppnas på Idrottsvägen i Flyinge. Tusentalts loppisprylar och besökare. Förhoppningsfullt vackert väder och glada människor. Många gamla Flyingebor återvänder denna dag för att uppleva stämningen.

Rusning till Loppis i Flyinge. Här kan alla fynda men det gäller att vara först. Många kommer till Flyinge utifrån. Loppis brujar äga rum i slutet av augusti.

 

 

 

 

Här visas hela härligheten. Saker som hittar nya ägare och förhoppningsvis blir använda igen. Annars kommer de tillbaks nästa år.Dessa bilder är också bara 60-70 kb vardera men ändå klara och fina i färgerna.

 

Full aktivitet. Loppis i Flyinge på idrottsplatsen är en tradionsenlig aktivitet.

 

Loppis 2002 gladde med fint torrt väder och lagom temperatur. Loppis i Flyinge är en riktig loppis där alla saker är skänkta av personer på orten. Alla priser är mycket låga och hela behållningen går till idrottföreningen som heter Gårdstånga och Flyinge Idrottförening.

Gunnar Petersson