Flyinge ängar eldorado för fågelskådare

 

 

Flyinge vad betyder namnet

Väggtidning

Projektet är nedlagt.

Vi söker medarbetare som är intresserad av att medverka i att göra en tidning med 4 nummer årligen finansierad av annonser och prenumerationsavgift.

Bygdebladet har börjat utkomma under 2007 med 4 nummer

 

Flyinge Information ger också ut en mindre väggtidning, som tar upp aktuella artiklar som lagts ut på nätet. Denna tidning anslås i affären och på biblioteket. Ansvarig utgivare är Gunnar Petersson och för produktion och bilder svarar Jan-Olof Nordbeck.

 

Idéen har somnat in. Det finns funderingar på en riktig tidning inom Flyingebygden. Denna måste isåfall komma ut minst 4 ggr om året. Men finns det tillräcklig bärkraft och främst annonsörer. Vi utreder

 

 

Nr 2 mars 2003 Hästbro i Flyinge.Lillimor Billgren Behandlar frågan om en hästbro över Kävlingeån mellan Flyinge och Flyinge Kungsgård.

 

Nr 1 februari 2003 Banken kvar i Flyinge. Gunnar Petersson Behandlar det möte där banken informerade om att man kommer att behålla och utöka öppettiderna i Flyinge. Postens kassaservice läggs däremot ned. Cirka 100 personer närvarade och många frågor fick svar.

 

 

Gunnar Petersson

Flyinge Information vill sprida saklig information om Flyingebygden i syfte att informera och synliggöra bygden.

Detta gör vi genom vår webbsite www.flyinge.nu vår väggtidning samt genom de artiklar som skrivs om bygden i andra tidningar.

Ansvarig utgivare: Gunnar Petersson